Forsiden

Vi utvikler, publiserer og forvalter standarder innenfor de fleste områder i samfunnet. Vi er Norges medlem i ISO og CEN og utgiver av Norsk Standard.

Ny Norsk Standard for kobling mellom digital dokumentasjon og informasjonsmodell for byggverk (AIM)

NS 8360-3 beskriver hvordan dokumentasjon som f.eks. kontrakter, rapporter, målingsdata, garantier og mye mer skal kobles til informasjonsmodell for byggverk (AIM) for lettere gjenfinning under forvaltning, drift vedlikehold og utvikling (FDVU).

Se alle nyheter

15 % julerabatt på kurs

Hva med å bestille neste års kurs allerede nå? Hvis du melder deg på et eller flere kurs i løpet av desember, får du 15 % prisavslag. Bruk kampanjekode Jul23

Se alle våre kurs

Utvalgte fagområder

Aktuelle kurs

Se alle alle kurs og arrangementer

Ledige stillinger

Din totalleverandør

På våre nettsider har du tilgang til et bredt utvalg av norske og internasjonale standarder – alt på ett sted. Vi tilbyr også mange relaterte produkter og tjenester, som abonnement.

Se vårt utvalg

Kurs i standardisering

Kan du tenke deg å delta i utviklingen av standarder? Vi tilbyr kurs som gir grunnleggende kunnskap om standardiseringsarbeid og det å delta i standardiseringskomiteer.

Les mer og meld deg på

Planlagte arrangementer

Standard Norge logo 100 år

Standard Norge 100 år

I år er det 100 år siden Norges Industriforbunds Standardiseringskomité ble konstituert. Komiteen regnes som starten på det som i dag er Standard Norge. 

Les mer om Standard Norge 100 år