Tjenestenivå for abonnement

Vi tilbyr et utvalg forskjellige abonnement, hvor du som kunde kan velge det som passer deg best.

Tilpass abonnement etter eget behov

Det er store forskjeller mellom bedrifter og organisasjoner for hvordan man bruker standarder. I tillegg kan det også kan være forskjellige behov innad i en virksomhet. Derfor tilbyr vi flere forskjellige abonnement med forskjellige tjenestenivå som gjør at du kan tilpasse og skreddersy abonnement etter deres egne behov.

Du kan også opprette flere forskjellige abonnement med forskjellige tjenestenivå, til forskjellige brukere med forskjellige standarder – alt ut i fra hva dere har behov for.

Les mer om abonnement

Kunder som har et aktivt abonnement inngått før medio september 2023 har blitt plassert i nye abonnement etter ny modell og blitt informeret om dette på epost til administrator. 

Sammenlign abonnement

Våre tjenestenivå
  Student Undervisning Basic Plus Pro Software Global*
Lese online x x x x x x x
Oppdaterte utgaver x x x x x x x
Utskrift   (x) x x x x x
Offline       x x x  
Multispråk       x x x  
Tilbaketrukne       x x x  
Klipp&Lim         x x  
Software           x  

Mer om tjenestene som inngår i abonnementene

Lese online

Les innholdet i standarden i vårt lesevindu. Lesevinduet tilpasser seg din skjerm og du trenger ikke laste ned en PDF-leser. Les mer om leseverktøy for standarder.

Oppdaterte utgaver

Med et abonnement har du alltid nyeste utgave av standardene du abonnerer på. Du trenger ikke å kjøpe nye versjoner når de publiseres, dette oppdateres automatisk i abonnement.

Utskrift

Ubegrenset antall utskrifter.

Offline

Mulighet for å laste ned en standard lokalt på egen PC. Da har du standarden også tilgjengelig når du ikke er påkoblet internett.

Multispråk

Tilgang til alle språk som er tilgjengelig for en standard.

  • Har du et Basic-abonnement, får du standardene kun på det språket valgt som hovedspråk i abonnementet. Finnes ikke en standard på det språket du har valgt som hovedspråk, får du standarden på det språket den er tilgengelig i (hovedsaklig norsk eller engelsk). Eksempel: Har du norsk som hovedspråk og en av standardene ikke finnes på norsk, får du den engelske versjonen istedet.
  • Abonnementene Plus, Pro og Software støtter multispråk som betyr at du får begge språkversjoner en standard er tilgjengelig som.

Tilbaketrukne

Behold tilgang til tilbaketrukne standarder i ditt abonnement når disse blir erstattet med nye, oppdaterte utgaver. 

Klipp&Lim

Anledning til å klippe og lime tekst fra standardene inn i egne, interne systemer. Les mer om utvidet tilgang til bruk av innhold i standarder med Pro-abonnement og Klipp&Lim.

Software

Tilgang til å kunne benytte standardinnhold i 3. parts programvare/software. Les mer om utvidet tilgang til innhold med Software-abonnement.

Global

* Global er et abonnement og tjenestenivå vi tilbyr for standarder og dokumenter fra andre leverandører enn NS, NEK, NORSOK, CEN (EN), CENELEC, ISO og IEC. Ønsker du å abonnere på standarder og dokumenter fra blant annet API, ASTM, ASME, IEEE, AGA, NACE, SAE, CSA, ASCE, AS med flere, så er dette abonnementet for deg. NB! Leverandørtilbudet kan endres.

Student

Er du student og trenger tilgang til standarder, kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Da får du lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder som utgjør over 50 000 gyldige standarder.

Les mer om abonnement for studenter

Undervisning

Vi tilbyr Undervisningsabonnement med eller uten mulighet for utskrift. Med abonnement uten utskrift kan du kun lese standarder online. Abonnement med utskrift gir ubegrenset antall utskrifter av standardene du har i abonnementet i tillegg til å lese dem online.

Les mer om abonnement for skoler

Martin Mjøs-Haugland, kvalitetssjef i Grieg Seafood

Grieg Seafood sparer tid og penger på å bruke standarder

I Grieg Seafood bruker de standarder aktivt. Det sikrer ikke bare selskapet markedsadgang, men hjelper også til å prioritere riktig.

Les mer