Abonnement for studenter

Er du student og trenger tilgang til standarder, kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Da får du lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder som utgjør over 50 000 gyldige standarder. I tillegg får du som student rabatter på trykket og innbundet standarder.

Studentabonnement koster kr 500,- eks. mva. i året. Abonnementet gjelder fra 1. juli til 1. juli påfølgende år.

Hvordan kjøpe studentabonnement

Du må være innlogget som student for å kjøpe et studentabonnement. Selv om du har en gammel studentbruker, må du også opprette ny bruker på våre nye nettsider.

Om du ikke allerede har en studentbruker på våre nye nettsider, registrer deg som ny studentbruker ved å klikke på "Logg inn"-lenken øverst på siden. Se veiledning lenger ned på siden for hvordan du registrerer deg som studentbruker.

Søk deretter etter «Studentabonnement» i søkefeltet på standard.no eller se produktet lenger ned på denne siden, gå inn på produktet og trykk «Legg i handlevogn». Du blir dermed sendt til handlevogn hvor du bekrefter kjøpet og kan betale med Klarna. Følg instruksene videre, og du får umiddelbar tilgang til standardene etter betaling.

Hvordan finne standardene dine

Etter at du har kjøpt studentabonnementet, får du automatisk tilgang til å lese standarder fra NS, IEC, ISO og NEK på nett. Bruk søkefeltet på nettsiden vår for å finne standardene du er ute etter og klikk på "Åpne" for å lese den.

Du kan også favorittmarkere de standardene du vil bruke mest ved å trykke på "Favoritt". Slik får du dine favoritter enkelt tilgjengelig under menypunktet "Mine produkter" ved å trykke på navnet ditt øverst til høyre på standard.no når du er innlogget (de tre strekene på mobil). Du kan også finne alle standardene du har lesetilgang til under Mine produkter.

Hvordan registrere seg som studentbruker

Trykk på Logg inn-knappen øverst i høyre hjørne. Scroll ned til "Ny bruker", trykk "Registrer", velg "Student" og fyll ut skjema. Her må du legge inn et studentnr. og velge hvilket lærested du tilhører.

E-postadressen må ha et domene som er tilknyttet lærestedet, ellers vil du ikke godtas som student. Når du har registrert deg, vil du motta en verifiseringsmail på e-postadressen du registrerte. Trykk på «Aktiver min konto», og du blir tatt til en side der du må sette et passord og godta brukervilkårene. 

Rabatt på trykket og innbundet standard

Å bestille et trykket og innbundet eksemplar av en standard koster ekstra, men som student får du rabatter på dette. Rabatten er på 50 % på listeprisen i nettbutikken per standard trykket og innbundet. Denne rabatten gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK. Det er ikke mulig å skrive ut selv.

Du må være registrert som student med e-postadresse utstedt fra skolen for å kjøpe til rabattert pris. Produkter med prefiks NS og NEK vil automatisk få 50 % rabatt på prisen i nettbutikken når du er innlogget som student.

Dersom du ikke har gyldig e-postadresse fra studiestedet, kan du sende hvilken standard du ønsker sammen med kopi av gyldig studentbevis til oss på
salg@standard.no.

Studentabonnement

Se alle produkter