Abonnement for studenter

Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Da får du lesetilgang til over 50 000 standarder i tillegg til gunstige rabatter på utskrifter.

Hvordan kjøpe studentabonnement

For å kjøpe et studentabonnement må du være innlogget som student. Selv om du har en gammel studentbruker må du også opprette ny bruker på våre nye nettsider.

Om du ikke allerede har en studentbruker på våre nettsider registrer deg som ny studentbruker ved å klikke på "Logg inn"-lenken øverst på siden. 

Søk deretter etter «Studentabonnement» i søkefeltet på standard.no eller se produktet lenger ned på denne siden, gå inn på produktet og trykk «Legg i handlevogn». Du blir dermed sendt til handlevogn hvor du bekrefter kjøpet og kan betale med Klarna. Følg instruksene videre, og du får umiddelbar tilgang til standardene etter betaling.

Hvordan finne standardene dine

For å se standardene du har kjøpt, klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne. Klikk på "Mine produkter". På denne siden finner du alt innholdet i ditt abonnent. Søk etter standarden du er ute etter i søkefeltet under "Avgrens søket" litt  nede på siden.

 

Om studentabonnement

Et studentabonnement gir deg som student lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder, som utgjør over 50 000 gyldige standarder.

Pris

Studentabonnement koster kr 500,- eks. mva. i året. Abonnementet gjelder fra 1. juli til 1. juli påfølgende år.

Hvordan fungerer det?

Etter at du har kjøpt et abonnement søker du opp de standardene du trenger fra vårt sortiment i nettbutikken. Du kan også favorittmerker dine mest aktuelle standarder for enklere tilgang neste gang. OBS! Pass på å være innlogget.

Studentabonnementet er et tilbud til studenter, og du må ha en gyldig e-postadresse utstedt fra studiested for å kunne kjøpe denne tjenesten. Du må være registrert og logget inn som studentbruker før du kan kjøpe studentabonnementet.

Etter at du har kjøpt studentabonnementet, får du automatisk tilgang til å lese standarder fra NS, IEC, ISO og NEK på nett. Standardene ligger ikke ferdig i et abonnement, men ligger tilgjengelig for deg å lese i nettbutikken når du er innlogget. Bruk søkefeltet på nettsiden vår for å finne standardene du er ute etter, og klikk på "Åpne" for å lese den. Du kan også favorittmarkere de standardene du vil bruke mest ved å trykke på "Flere valg" og dermed "Favoritt". Slik får du dine favoritter enkelt tilgjengelig under menypunktet "Mine produkter" ved å trykke på navnet ditt øverst til høyre på standard.no når du er innlogget.

Pris ved trykket og innbundet standard

Å bestille et trykket og innbundet eksemplar av en standard koster ekstra, men med studentabonnement får du rabatter på dette. Rabatten er på 50 % på listeprisen i nettbutikken per standard trykket og innbundet. Denne rabatten gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK. Det er ikke mulig å skrive ut selv.

Hvordan registrere seg som studentbruker

Trykk på Logg inn-knappen øverst i høyre hjørne. Scroll ned til "Ny bruker", trykk "Registrer" og fyll ut skjema. Her må du legge inn et studentnr. og velge hvilket lærested du tilhører.

E-postadressen må ha et domene som er tilknyttet lærestedet, ellers vil du ikke godtas som student. Når du har registrert deg, vil du motta en verifiseringsmail på e-postadressen du registrerte. Trykk på «Aktiver min konto», og du blir tatt til en side der du må sette et passord og godta brukervilkårene. 

Kjøp av trykket og innbundne standarder

Kontakt salg på 67 83 87 00 for bestilling av trykket og innbundet standard. Du må være registrert som student med e-postadresse utstedt fra skolen for å kjøpe til rabattert pris. 

Dersom du ikke har gyldig e-postadresse fra studiestedet, kan du sende hvilken standard du ønsker sammen med kopi av gyldig studentbevis til oss på
salg@standard.no.

Studentabonnement

Se alle produkter