Leseverktøy for standarder

Når du skal lese og slå opp i en standard på våre nettsider, gjør du dette i vårt eget leseverktøy, Standards Viewer. Dette er et lesevindu utviklet for å kunne vise deg innhold i en standard på en brukertilpasset måte.

Basert på hvilket format vi har tilgjengelig for et dokument vises innholdet i lesevinduet enten som nettbasert html-visning eller som en PDF.

PDF-visning

Lesevinduet vårt kan vise PDF-filer uten at du må laste ned en egen PDF-leser. Dette gjør at du kan åpne og lese en standard på hvilken som helst enhet du ønsker uten å tenke på hvilke programmer enheten har. Du kan også søke etter innhold i PDF-filer i lesevinduet.

Nettbasert visning

For dokumenter vi har tilgjengelig i XML-format, vises innholdet som en HTML-fil. Teksten justerer seg etter lesevinduets størrelse og man kan endre på skriftstørrelsen. Du kan også navigere i innholdet etter innholdsfortegnelsen, i tillegg til å kunne søke etter innhold. De fleste dokumenter som finnes i XML-format kan også vises også PDF-format.

 

Hvordan kjøpe en standard

Det er enkelt å kjøpe standarder. Det kan gjøres ved å legge til i et abonnement eller foreta et enkeltkjøp. Les mer om hvordan du kjøper en standard