Abonnement for skoler

Det er enkelt å bruke standarder i undervisningen. Med Undervisningsabonnement oppdateres nye utgaver av standardene i abonnementet automatisk og du har ubegrenset antall utskrifter hvis du velger abonnement med utskrift. I tillegg er det rabatter for bestilling av trykket og innbundne standarder for skoler og undervisningsinstitusjoner.

Fordeler med Undervisningsabonnement:

  • Alltid oppdaterte utgaver
  • Alltid tilgang til dine standarder og produkter via våre nettsider
  • Prisgunstig for flere brukere
  • Passer for både små og store skoler

Abonnement med eller uten utskrift

Vi tilbyr Undervisningsabonnement med eller uten mulighet for utskrift. Med abonnement uten utskrift kan du kun lese standarder online. Abonnement med utskrift gir ubegrenset antall utskrifter av standardene du har i abonnementet i tillegg til å lese dem online.

Kontakt oss i dag for et tilbud

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om Undervisningsabonnement eller for å sette opp et abonnement i dag. Vi stiller også gjerne til møter for nærmere informasjon og diskusjon rundt en avtale.

Rabatt på trykket og innbundet standard

Å bestille et trykket og innbundet eksemplar av en standard koster ekstra, men skoler og undervisningsinstitusjoner får rabatter på dette. Rabatten er på 50 % på listeprisen i nettbutikken per standard trykket og innbundet. Denne rabatten gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK. 

Kontakt salg på 67 83 87 00 for bestilling av trykket og innbundet standard. 

Alltid oppdaterte utgaver

Med Undervisningsabonnement er du sikker på at du alltid har siste og nyeste utgave av standardene og produktene du abonnerer på. Du trenger ikke å kjøpe nye versjoner når de publiseres, dette legges automatisk til i abonnementet.

Alltid tilgang til dine standarder og produkter

Med Undervisningsabonnement har du alltid tilgang til dine standarder og produkter via våre nettsider.

Pris

Et Undervisningsabonnement er prisgunstig og effektivt med flere brukere i samme skole/undervisningsinstitusjon. Prisen for abonnementet er basert på en kombinasjon av antall brukere som har tilgang, hvor mange og hvilke standarder du legger til i abonnementet og om det skal være med eller uten muligheter for utskrift. Et Undervisningsabonnement har en årlig abonnementsavgift.

Abonnementets varighet

Et nytt abonnement har en minimum varighet på 3 år.
Etter 3. abonnementsår fornyes automatisk abonnementet årlig dersom det ikke avbestilles innen 31. oktober året før.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg i gang med et abonnement.

Kontakt oss

  • Salg / Sales

    Ta kontakt for informasjon om våre produkter og tjenester +47 67 83 87 00