Få mer ut av abonnementet ditt

Visste du at vi har tilleggstjenester som kan gjøre abonnementet ditt enda bedre tilpasset dine behov?

Har du et abonnement på web på standard.no får du enkel og sikker tilgang til innholdet, og du er garantert at du alltid har siste utgave av standarder og andre produkter. Ved å bestille en eller flere av tilleggstjenestene som er beskrevet under, kan du tilpasse abonnementet ditt enda bedre etter dine behov.

Aktuelle tilleggstjenester:

  • Offlinetjeneste
  • Utvidet tilgang til innhold i standarder

Offlinetjeneste – få tilgang til dine standarder selv når du ikke er på nett

Har du behov for å ha tilgang til en eller flere standarder uten å være tilknyttet internett? Da bør du bestille “offlinetjeneste”, og laste ned kopier av standardene du trenger til din egen datamaskin. Du vil ha tilgang til standardene i 30 dager før de termineres. Standardene kan alltid lastes ned på nytt om det er ønskelig.

Siden standardene du laster ned til egen datamaskin termineres etter 30 dager, vil du aldri komme i skade for å bruke tilbaketrukkede standarder. Dette er en sikkerhet for deg som kunde.

Et ordinært abonnement på web fra standard.no gir deg alltid tilgang til standarder i abonnementet så lenge din datamaskin er tilknyttet internett. En offline løsning gir deg derfor en enda større frihet og bedre tilpasning til dine behov.

Utvidet tilgang til innhold i standarder

En av våre tilleggstjenester til vår abonnementstjeneste er «Utvidet tilgang». Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med en avtale om Utvidet tilgang er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter til å utnytte innholdet i standardene du bruker. Du vil kunne forenkle og automatisere prosesser, spare tid og ressurser og reduserer risikoen for feil..

Les mer om Utvidet tilgang

Det tilkommer en ekstra utgift for tilleggstjenester.

Ta kontakt med oss i dag

Vi viser deg gjerne hvordan du får mest mulig ut av abonnementet ditt.

Kontakt oss

  • Salg / Sales

    Ta kontakt for informasjon om våre produkter og tjenester. +47 67 83 87 00