eBlanketter

eBlanketter er vårt nettbaserte system der du enkelt kan fylle ut de blankettene du ønsker. eBlanketter krever ingen installasjon, du kan lagre blanketter sånn at du kan redigere og gjenbruke dem, og du kan organisere blankettene dine i prosjekter. Vi har forskjellige løsninger for ulike brukergrupper.

Ta en titt i vårt eBlankettsystem


Se også brukerveiledning og hjelpesider for eBlanketter

Enkeltkjøp

Enkeltkjøp av blanketter kan gjøres uten å tegne avtale. Hvis du kun ønsker å kjøpe en enkelt blankett, finner du den enkelt ved å søke. Bestilte blanketter vil ligge tilgjengelig på under Mine produkter i 3 måneder etter kjøp. Enkeltkjøp gir kun selve kjøperen tilgang til blanketten.

Obs: Brukere tilknyttet et abonnement må få rettigheten til å kjøpe utenom abonnement av abonnementets administrator for å kunne foreta enkeltkjøp.

Bedrifter

Ønsker din bedrift en samlet tilgang til blanketter for sine ansatte, anbefaler vi et abonnement på eBlanketter. Har du abonnement kan du alltid være trygg på at du har siste, gyldige versjon av blankettene.

Når blanketter trekkes tilbake og erstattes av nye, vil du kunne fortsette å fylle ut de du allerede har påstartet. Starter du imidlertid på en ny blankett, velges automatisk den nye versjonen. For å bruke denne tjenesten må du ha en avtale om abonnement.

Les mer om abonnement

Les mer om hvordan kjøpe eBlanketter

Prosjektmodul – forenkler hverdagen

Med en prosjektmodul i eBlankettsystemet kan du arkivere dine blanketter i forskjellige prosjekter for enklere å holde oversikt, også mens de er under utfylling. Prosjektmodulen er et nyttig verktøy for abonnenter som bruker flere eBlanketter samtidig for forskjellige jobber og prosjekter da den grupperer sammen blanketter for forskjellige jobber og lignende.

Prosjektmodulen er en tilleggsfunksjonalitet til abonnement på eBlanketter.

  • Du får en enkel oversikt over hvilke blanketter du har brukt i de forskjellige prosjektene dine. Ofte jobber man med samme type blankett, men for forskjellige prosjekter, og med prosjektmodulen blir det derfor lettere å skille de forskjellige blankettene mens man jobber med dem.
  • Organiser blankettene etter prosjektet du har brukt eller bruker dem i.
    Ferdig utfylte blanketter kan lagres hos deg i dine egne systemer (for eksempel KS-systemer).

Kommuner

Nye blanketter etter plan og bygningsloven (PBL) ble utgitt 1. juli 2010. Alle blankettene er tilgjengelige elektronisk. Kommuner kan skrive ut PDFer til kommunens innbyggere ved behov. Vi har laget en løsning som tilgjengeliggjøres gjennom 3.parter, men selger også løsningen selv. Ta gjerne kontakt på salg@standard.no dersom du har spørsmål om denne løsningen.

Byggblanketter i forbrukerforhold

Byggblankettene omtalt som forbrukerblanketter er særskilt tilpasset til forbrukerforhold, jf. bustadoppføringslova, avhendingslova og håndverkertjenesteloven.

Les mer om forbrukerblanketter

Blanketter på engelsk

Utvalgte byggblanketter er også tilgjengelige i engelsk versjon. Dette gjelder 8401, 8402, 8403 A, 8405 A, B og C, 8406 A, B og C, 8407 A, B og C, 8415 A, B og C, 8416 A, B og C, 8417 A, B og C.

Dine eBlanketter

Om du allerede er kunde og har kjøpt eBlanketter, finner du disse under Mine produkter i nedtrekksmenyen når du trykket på ditt navn oppe til høyre på alle sider når du er logget inn. 

Klikk Åpne på en av blankettene for å komme til eBlankettsystemet hvor du finner tilgjengelige blanketter, blanketter under utfylling og ferdig utfylte blanketter.

Relevante produkter

Se alle produkter