Oppdateringer og nyheter i nettbutikken

Fra 18. september åpnet vi for kjøp på våre nye nettsider, i tillegg til at vi har foretatt endringer i vår abonnementstjeneste.

Det har blitt gjennomført oppdateringer i nettbutikken mellom torsdag 14. september til mandag 18. september. Flere endringer har kommet i nettbutikken etter denne oppdateringen. 

Forbedret abonnement

Nye løsninger gir nye og bedre muligheter i abonnement enn hva vi har hatt tidligere. Abonnement er nå fordelt på tjenestenivåer, og vi har plassert eksisterende abonnementskunder på det nivået som skal tilsvare det man har i dag. Dette kan opp- eller nedgraderes ved behov og etter ønske. Se mer informasjon om dette i epost sendt til administrator 8. september.

Les mer om tjenestene som inngår i abonnementene

Enkeltkjøp "Lese online"

En nyhet i nettbutikken er leveransemetoden "Lese online" som enkeltkjøp. Da får du en nettbasert tilgang til utgaven du kjøper som du alltid har tilgang til via våre nettsider (kun tilgang for kjøper). Du trenger ikke en abonnementsavtale for denne tjenesten.

Standarden kan ikke skrives ut og den blir heller ikke oppdatert til ny utgave når dette kommer ut. Utskriftsmuligheter og oppdaterte utgaver får man med abonnement

Nye brukere på nye sider

Våre nye nettsider og abonnementsløsning krever at man oppretter nye brukere for alle som skal tilgang til abonnement eller nettbutikken. For kunder med abonnement anbefaler vi at det er administrator som oppretter nye brukere for abonnementet. Da blir brukeren automatisk tilknyttet abonnementet.

Gamle nettsider avvikles – logg inn på nye nettsider

Våre gamle nettsider på handle.standard.no vil snart avvikles. Vi oppfordrer derfor spesielt alle abonnementskunder til å ta i bruk abonnementet på våre nye nettsider som du er på nå.

Les mer om hvordan du logger inn og får tilgang til deres abonnementet

Felles pålogging med Single Sign-On (SSO)

For kunder som tidligere har hatt en URL-pålogging hos oss, eller ønsker SSO for en enklere pålogging for deres organisasjon, så tilbyr vi oppsett av dette. SSO er en autentiseringsmetode for alle brukere fra samme organisasjon, enten via domene eller tenant-ID.

Ønsker dere oppsett av SSO, så ta kontakt med oss på support@standard.no.