Rabatter til skoler og studenter

Enkel og rimelig tilgang til standarder for skoler og studenter under utdanning.

Studentabonnement

Et studentabonnement gir deg som student lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder, som utgjør over 50 000 gyldige standarder.

Studentabonnement koster kr 500,- eks. mva. i året. Abonnementet gjelder fra 1. juli til 1. juli påfølgende år.

Les mer om og kjøp et studentabonnement

Rabatter på trykket og innbundet standard

Å bestille et trykket og innbundet eksemplar av en standard koster ekstra, men som student får du rabatter på dette. Rabatten er på 50 % på listeprisen i nettbutikken per standard trykket og innbundet. Denne rabatten gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK. Det er ikke mulig å skrive ut selv.

Kjøp av trykket og innbundet standard

Du må være registrert som student med e-postadresse utstedt fra skolen for å kjøpe til rabattert pris. Produkter med prefiks NS og NEK vil automatisk få 50 % rabatt på prisen i nettbutikken når du er innlogget som student.

Les avsnittet "Hvordan registrere seg som student" på vår side "Abonnement for studenter" for informasjon om hvordan du registrerer deg som student.

Dersom du ikke har gyldig e-postadresse fra studiestedet, kan du sende hvilken standard du ønsker sammen med kopi av gyldig studentbevis til oss på
salg@standard.no.

Undervisningsabonnement

Det er enkelt å bruke standarder i undervisningen. Med Undervisningsabonnement oppdateres nye utgaver av standardene i abonnementet automatisk og du har ubegrenset antall utskrifter. I tillegg er det rabatter for bestilling av trykket og innbundne standarder.

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om Undervisningsabonnement eller for å sette opp et abonnement i dag. Vi stiller også gjerne til møter for nærmere informasjon og diskusjon rundt en avtale.

Les mer om abonnementsavtale for skoler

Rabatt på trykket og innbundet standard

Å bestille et trykket og innbundet eksemplar av en standard koster ekstra, men skoler/undervisningsinstitusjoner får rabatter på dette. Rabatten er på 50 % på listeprisen i nettbutikken per standard trykket og innbundet. Denne rabatten gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK. 

Kjøp av trykket og innbundet standard

Kontakt salg på 67 83 87 00 for bestilling av trykket og innbundet standard.