Abonnementavtale for skoler

Det er enkelt å bruke standarder i undervisningen. Standard Online tilbyr abonnement på web for skoler og undervisningsinstitusjoner som inkluderer tilgang til standarder for lærere og administrativt personell, samt gode løsninger og rabatter for elever og studenter.

Det tilbys følgende abonnement:

1. Undervisningsabonnement

Abonnementet har minimum 30 samtidige brukere og inkluderer bruk for både lærere, administrativt personell og studenter/elever. Skolen kan bruke abonnementet i undervisningen ved at hver student kan hente opp standarder fra bærbar eller stasjonær PC gjennom skolens LAN/WLAN eller alternativt gjennom skolens ip-område. Utskrifter er ikke inkludert.

2. Lærerabonnement

Abonnementet har minimum en 1-3 brukerlisens. Skolens ansatte gis tilgang til standardene og 3 personer kan ha tilgang samtidig. Læreren kan vise frem standardene via PC og projektor i timen. Utskrifter er ikke inkludert.

Store rabatter for kjøp av utskrifter gjennom vår nettbutikk

Rabatterte utskrifter kan kjøpes av lærere, administrativt personell og studenter/elever gjennom vår nettbutikk, ved bruk av en rabattkode. Det ytes følgende rabatter:

  • 70 % skolerabatt av listeprisen hvis kjøper skriver ut standarden selv.
  • 50 % skolerabatt av listepris for ferdig utskrevet og innbundet standard (gjelder kun Norsk Standard).

Abonnementspris

Prisen på abonnementet vil avhenge av antall brukere og antall standarder man ønsker å ha i abonnementet, og derved av pensumlisten til det enkelte studium.

Klassesett

Noen skoler/undervisningsinstitusjoner ønsker standarder som klassesett i papirform. Det ytes da følgende rabatter:

  • 50 % rabatt fra første eksemplar ved kjøp av Norsk Standard.
  • 50 % rabatt fra første eksemplar ved kjøp av Norsk Elektroteknisk norm.

Kjøp av klassesett for skoler med abonnementsavtale

I tillegg til skolerabatten ytes det følgende kvantumsrabatter:

  • 10 % kvantumsrabatt ved kjøp av 25-99 standarder i klassesett. Totalrabatt 60 %.
  • 15 % kvantumsrabatt ved kjøp av over 100 i klassesett. Totalrabatt 65 %.

Formålet med abonnementsavtalen og enkel tilgang til sterkt rabatterte standarder er å tilgjengeliggjøre standarder for bruk i undervisning for å fremme kunnskap om og bruk av standarder. Samtidig ønsker vi å sikre at studenter, lærere og administrativt personell ved studiestedene kjenner til at standardene er opphavsrettslig beskyttet og at kopiering er ulovlig.

Bestill abonnementsavtale for skole

Kontakt en av våre hyggelige selgere på salg@standard.no eller 67 83 87 00. Vi stiller også gjerne til møter for nærmere informasjon og diskusjon rundt en avtale.
 
Les vår Avtale om abonnement på web for skoler

Kjøp av enkeltvise standarder

Standarder kan også kjøpes enkeltvis utenom abonnement av skoler og studenter. Les mer om våre rabattordninger for skoler og elever.