Courses

E-læringskurs i NS-EN ISO 14001 Ledelsessystemer for miljø

Balansen mellom å ta vare på ytre miljø og samtidig tenke økonomi og risiko er avgjørende for dagens bedrifter. Et viktig verktøy for å tilfredsstille krav til styring av bedriftens systemer for ytre miljø er NS-EN ISO 14001, standarden for miljøledelse.

Nettstudier
Foredragsholder er Magnus Robbestad
2 800,-

E-læringskurset gir en innføring i miljøledelse med NS-EN ISO 14001. Kurset er delt opp i temaer og leksjoner og tar deg gjennom standarden ved bruk av eksempler fra bedrifter som er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 14001. Kurset er interaktivt med kontrollspørsmål og en kunnskapstest du må bestå for å få kursbevis. Kurset kan repeteres og kunnskapstesten kan tas på nytt hvis du ikke består ved første forsøk.

Kursinnhold

For å bli kjent med standarden og dens oppbygging er kurset lagt opp kronologisk og følger kapitlene i standarden:

  • Risikobasert tilnærming
  • Miljøkartlegging
  • Miljøledelse
  • Miljøleders rolle
  • Kontrollspørsmål
  • Kunnskapstekst
  • Tips til innføring av ISO 14001

Mål for kurset

Kurset gir deg en grunninnføring slik at du blir i stand til å etablere, implementere og vedlikeholde et ledelsessystem for miljø i henhold til NS-EN ISO 14001 Ledelsessystemer for miljø – Krav og veiledning om bruk.
Du får også kunnskap til å kunne inneha rolle(r) som miljøleder, prosesseier eller andre relaterte funksjoner som inngår i ledelsessystemet for miljø.

Målgruppe

Kurset er relevant for ledere, miljøledere, prosesseier eller andre relaterte funksjoner som inngår i ledelsessystemet for miljø. Kurset tilfredsstiller krav i NS-EN ISO 14001 til grunnleggende kompetanse om standarden.

Gjennomføring

Estimert tidsbruk er ca. 3 timer, men kan gjennomføres i det tempo du selv ønsker. Kurset er tilgjengelig i seks måneder fra første gangs innlogging.

Påmeldingen er bindende etter at tilgangen er gitt.

Rabatt for e-læringskurs tatt som forkurs

Kursavgift for deg som tar kurset som forkurs er rabattert med 35 %.

Denne prisen forutsetter at du er påmeldt følgende kurs: 

Kurs i NS-EN ISO 14001 Ledelsessystemer for miljø (2 dager)

Send en epost til salg@standard.no for å motta rabattkode.

Standard til kurset

Dersom du ønsker standarden NS-EN ISO 14001 tilgjengelig, kan du som er påmeldt e-læringskurs kjøpe denne med 50 % rabatt. Send e-post til
salg@standard.no for bestilling, eller for å motta rabattkode slik at du selv kan kjøpe standarden i nettbutikken på standard.no.

Trenger du rådgiving i bruk og implementering av standarder?

Vi hjelper deg å forbedre din kvalitet og konkurranseevne.

Les mer om vår rådgivingstjeneste