"Kurset ble veldig bra og vi er fornøyde med gjennomføring og innhold. Det er helt klart at vi vil få utbytte av kurset i vårt daglige arbeid."

Stian Mentzoni
Bodø kommune

"Vi er veldig fornøyde med kurset – vi kunne sikkert ha brukt 6 timer til."

Maritha Bjørnbeth
Schneider Electric

Bedriftsinterne kurs

Ønsker du et felles kompetanseløft i din virksomhet? Få et godt innblikk i, og gjennomgang av standarden på virksomhetens premisser.

Fordelene med bedriftsinternt kurs:

  • Et forelesningsbasert kurs tilpasset deres bedrifts ønsker og behov
  • Oppgaveløsning og diskusjon med kollegaer er en stor og viktig del av kursinnholdet
  • Våre kursholdere har lang erfaring og høyt faglig nivå for å sikre dere økt kompetanse, forståelse og utnyttelse av innholdet i den aktuelle standarden og bruken av denne
  • Kurset og innholdet kan tilpasses med eksempler fra deres virksomhet og fokusområder
  • Kurs avholdes i egne lokaler, noe som er både tids- og kostnadseffektivt for bedriften
  • Nettbasert tilgang til standarden for alle som deltar på kurset*

Hvilke kurs kan vi tilby?

Ta en titt på våre kurssider eller ta kontakt med oss for en prat om deres kursbehov og hva vi kan tilby.

Nyhet: Nettbasert tilgang til standard for kursdeltakere

Et bedriftsinternt kurs fra oss gir deg fri nettbasert tilgang til relevant standard for alle som deltar på kurset*. Dette er vi alene om å tilby våre kursdeltakere. Tilgangen gjelder for den relevante standarden til kurset ut inneværende år. Utskriftsmulighet er også inkludert. 

* Vilkår gjelder for nettbasert tilgang. Ta kontakt for mer informasjon.

Send oss en forespørsel

Med et bedriftsinternt kurs får din virksomhet en grundig gjennomgang av de temaer dere anser som viktigst for deres bedrift eller bransje, for å få best utbytte av kurset. Kurset kan også fokusere på problemstillinger knyttet til egne prosjekter med en rød tråd til aktuell standard om det er ønskelig.

Våre forelesere holder et høyt profesjonelt nivå, og våre kurs gir svært god utnyttelse av innholdet i aktuell standard og bruk av denne. Alle deltakere får kursmateriell samt kursbevis etter avholdt kurs.

Erfaring

Vi har flere års erfaring med kurs, konferanser og bedriftsinterne kurs innenfor standardiseringen. Vi følger ditt oppdrag fra første kontakt til fullført kurs.

Kompetanse

Vi har godt samarbeid med kursholdere med gode evalueringer fra tidligere kurs. Vi håndplukker de beste kursholdere innenfor hvert fagområde for å innfri dine forventninger. Våre kursholdere kommer fra forskjellige bransjer og har god erfaring og fagkunnskap om standardene de underviser i.

Kvalitet

Våre kursholdere skal rangere høyt både når det gjelder faglig kompetanse og pedagogisk fremstilling. Hvert arrangement blir evaluert for å kvalitetssikre at kundene har fått det den leveransen de har bestilt.

Send oss en forespørsel

Noen av våre fornøyde kunder

Andenæs VVS AS
Akvaplan-niva AS
Stangeland Maskin AS
Helseforetakenes Nasjonale Luftambulansetjeneste ANS
Backe Gruppen AS
Norsk jernbaneskole – Jernbaneverket
Skogmo Industripark AS
Sandnes Boligbyggelag
Høgskolen i Bergen

Kurslederen hadde bred erfaring og en god evne til å sette seg inn i vår bedrifts utgangspunkt og behov. Vi kommer til å bruke han for flere interne kurs i framtiden. (Akvaplan-niva AS)
Kurset ga en rask og god innføring i standarden på et nivå som passer for de skal delta i arbeidet med risikoanalyser. Vi benyttet kurset som en del av opplæringen i risikostyring og deltok med 14 ansatte. (Helseforetakenes Nasjonale Luftambulansetjeneste ANS)
Vi er svært fornøyd med opplegget som dere leverte, og kursdeltakerne ga veldig gode tilbakemeldinger. (Skogmo Industripark AS)

E-læringskurs

Vi tilbyr også e-læringskurs som gjennomføres på nett.  E-læringskursene gir kompetanse i standarder innenfor ledelsessystemer.

Kontakt oss

For mer informasjon om bedriftsinterne kurs, kontakt vår kursavdeling ved Kjersti Bye Halvorsen:

Eller send e-post til salg@standard.no

Sist oppdatert: 2021-10-14