NHS C19013: Smittevernveiledning for fornøyelsesparker

Veiledningen angir smitteverntiltak og -rutiner for fornøyelsesparker. Den er utviklet i samarbeid med Hunderfossen Eventyrpark, Kongeparken, Tusenfryd, Bø Sommarland og Kristiansand Dyrepark. Veiledningen ble sist oppdatert 26. oktober 2021.

Dokumentet angir smitteverntiltak og smittevernrutiner for store og tilrettelagte fornøyelsesparker som har adgangskontroll, og hvor gjestene i hovedsak ferdes utendørs på et avgrenset område med god plass mellom gjestene. Parker hvor all aktivitet i hovedsak foregår innendørs eller som er rene dyreparker, omfattes ikke av denne veilederen. 

Veiledningen er bygget på covid-19-forskriften og er en av flere bransjespesifikke smittevernveiledninger Standard Norge har utviklet i samarbeid med bransjene selv. Veiledningene er publisert under navnet Norsk Hurtigspesifikasjon – Covid-19 (NHS C19) og blir oppdatert ved behov.

I samarbeid med bransjen har vi etablert en egen merkeordning som kan brukes for å vise at virksomheten din følger smittevernveiledningen.

Smittevern for ulike bransjer

Etter avtale med Helsedirektoratet har Standard Norge utviklet retningslinjer for godt smittevern for ulike bransjer. 

Gå til oversikten over smittevernveiledninger

Sist oppdatert: 2021-12-11

NHS C19013:2021

Standard

NOK 0,00 (eks. mva)

COVID-19 — Smittevern for fornøyelsesparker — Rev.2

SpråkNorskUtgave: 1.0 (2021-05-06) Tilbaketrukket

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
Last ned gratis basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang