Hvordan velge språk for standard?

Du kan se om et produkt er tilgjengelig på flere språk i forhåndsvisningen av produktet i søkeresultatet eller ved å gå inn på produktsiden.

Produkter finner du enten ved å søke i søkefeltet eller på våre fagområder. Er det flere språk å velge mellom, kan du trykke på ønsket språk etter å ha trykket på knappen Enkeltkjøp inne på produktsiden. Hvis en standard har flere utgivelser, for eksempel ISO 9001 og NS-EN ISO 9001, er det NS-EN-versjonen som er tilgjengelig på norsk.

Se hjelpeside for språk på standarder i abonnement

Les hvordan kjøpe standarder