Courses

Kurs i ISO 22000 Ledelsessystem for næringsmiddeltrygghet

Få en innføring i kravene i ISO 22000 Ledelsessystem for næringsmiddeltrygghet slik at du kan bygge opp og vedlikeholde et ledelsessystem som sikrer trygg mat. Kurset kan bygges på med en dag hvor krav for FSSC 22000 gjennomgås.

Lysaker
Radisson Blu Park Hotel, Fornebuveien 80, 1366 Lysaker Vis kart
Foredragsholder er Torill Strand
5 990,-

Forbrukere, kunder og myndigheter stiller stadig høyere krav til trygg mat. Et viktig verktøy for å tilfredsstille krav til ledelsessystem for dette er standarden ISO 22000.

På dette kurset får du en innføring i standardens krav til etablering og drift av et praktisk ledelsessystem for trygg mat tilpasset din virksomhet uansett størrelse og rolle i forsyningskjeden. Vi går gjennom standarden med aktuelle eksempler, det blir gjennomført gruppeoppgaver med søkelys på viktige elementer i standarden og anledning til å diskutere problemområder.

Er du også interessert i å lære om tilleggskravene for FSSC 22000?

Dagen etter er det også kurs i tilleggskrav for FSSC 22000 v6 Food Manufacturing. Meld deg på begge kursene for en redusert pris. Hvis du kun vil melde deg på dag 2, kurs i tilleggskrav for FSSC 22000 v6 Food Manufacturing, klikk her.

Mål for kurset

Dette kurset gir deg god forståelse av kravene til å bygge opp, drifte og vedlikeholde et system for næringsmiddeltrygghet som er i tråd med ISO 22000. Deltar du begge dagene, vil du også sitte igjen med god kunnskap i grunnforutsetninger for matproduksjon beskrevet i ISO/TS 22002-1 samt de tilleggskrav som FSSC-organisasjonen har definert.

Målgruppe

Kurset egner seg godt for ledere, kvalitetsledere og de som har funksjoner i virksomheten hvor trygg mat inngår som et krav, f.eks. medlemmer av HACCP-grupper. Dette kurset passer også som en innføring for virksomheter som ønsker å sertifiseres etter ISO 22000.

Foreleser

Torill Strand er sertifisert revisjonsleder for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 22000 og har mange års erfaring med GFSI-anerkjente standarder som FSSC 22000 og BRC Food, CoC-sertifiseringer som MSC CoC, ASC CoC og GLOBALG.A.P. CoC. Torill har også god kjennskap til standarder for fôr-, fôringredienser og akvakultur (for eksempel GLOBALG.A.P. CFM / GLOBALG.A.P. IFA / FEMAS).

Om kursavgift og avmelding

Kursavgiften inkluderer vannmerket standard og kurshefte. Ved fysisk kurs inkluderes også lunsj, kaffe og te.

Medlemmer av Standard Norge får 15 % rabatt på dette kurset. Ta kontakt med salg@standard.no for å få oppgitt rabattkode (medlemskap er ikke det samme som å ha abonnement).

Betingelser ved kursavmelding

Bedriftstilpasset kurs i ISO 22000?

Ønsker du et felles kompetanseløft i din virksomhet? Få et godt innblikk i, og gjennomgang av standarden på virksomhetens premisser.

Les mer om bedriftsinterne kurs

25 % sommerrabatt på alle kurs

Melder du deg på et eller flere av våre kurs innen 31. juli får du 25 % rabatt på kursavgiften med kampanjekoden sommer24. Rabatten gjelder også for bedriftsinterne kurs ved bestilling innen 31. juli.

Se vårt store kurstilbud