Anne-Marthe Løken Mørch til Standard Norge

Standard Norge har ansatt Anne-Marthe Løken Mørch som ny direktør for internasjonale relasjoner og forretningsutvikling. Hun tiltrådte stillingen i august 2024 og bringer med seg betydelig erfaring innen forretningsutvikling, digitalisering og internasjonalt arbeid.

Publisert
Portrett
Foto: Standard Norge

– Anne-Marthe har et sterkt engasjement for produkt- og tjenesteutvikling i en internasjonal kontekst og lang erfaring med digitalisering. Hennes omfattende erfaring er en viktig ressurs for vårt arbeid både nasjonalt og internasjonalt, sier Jacob Mehus, administrerende direktør i Standard Norge.

Mørch kommer fra rollen som Senior Director Nordic Strategy Business Development i Telenor, hvor hun siden 2013 har jobbet tett med ledelsen i de nordiske landene, med ansvar for strategiske prosjekter knyttet til digitalisering og innovasjon. Hun har også erfaring fra Tomra, hvor hun arbeidet med forretningsutvikling og HR.

– Jeg ser frem til å bidra i Standard Norge med å bygge nettverk og fortsette det gode arbeidet som er i gang. Det er viktig for meg å være med på å forme løsninger som har en positiv innvirkning på både samfunnet og virksomheter, sier Anne-Marthe Løken Mørch.