Hvordan kjøpe eBlanketter

Du kan få tilgang til eBlanketter via enkeltkjøp eller abonnement. Blankettene finner du ved å søke.

For å handle må du finne eBlankettene du ønsker og legge i handlevognen. Før du fullfører kjøpet, må du være innlogget som en bruker. Har du ikke en konto allerede, kan du opprette denne før kjøp via Logg inn-siden.

OBS: Har du nylig registrert deg med e-postadresse tilknyttet firma, må din konto knyttes til rett firma i våre systemer før du blir lagt til i firmaets abonnement og kan handle. Det tar vanligvis innen en til to timer på virkedager innenfor arbeidstid (kl. 8-16).

Les her for hvordan man kjøper standarder

Abonnementskjøp

Det er kun administratoren i din bedrift som kan legge til blanketter i abonnementet. Administratoren kan også gi visse brukere mulighet til å gjennomføre enkeltkjøp.

Kontakt din administrator dersom du ønsker tilgang til en blankett. Du får informasjon om din administrator ved å logge deg inn og trykke på Konto i menyen under ditt navn.

Blanketter i abonnementet ligger under Mine produkter når du trykker på navnet ditt øverst i høyre hjørne når du er logget inn. Klikk Åpne på en av blankettene for å komme til eBlankettsystemet hvor du finner tilgjengelige blanketter, blanketter under utfylling og ferdig utfylte blanketter.

Se våre hjelpesider for brukerveiledning for abonnement

Abonnement gir deg og din virksomhet en enkel nettbasert tilgang til blanketter og standarder, og du er garantert å alltid ha siste, gyldige utgave. Når blanketter trekkes tilbake og erstattes av nye, vil du kunne fortsette å fylle ut de du allerede har påstartet. Starter du imidlertid på en ny blankett, velges automatisk den nye versjonen.

Les mer om abonnement

Enkeltkjøp

Enkeltkjøp av blanketter kan gjøres uten å tegne avtale. Kjøpte blanketter vil ligge tilgjengelig under Mine produkter i 3 måneder etter kjøp. Mine produkter finner du i menyen etter å ha trykket på navnet ditt øverst i høyre hjørne når du er logget inn. Klikk Åpne på en av blankettene for å komme til eBlankettsystemet hvor du finner tilgjengelige blanketter, blanketter under utfylling og ferdig utfylte blanketter.

Enkeltkjøp gir kun selve kjøperen tilgang til blanketten.

Obs: Brukere tilknyttet et abonnement må få rettigheten til å kjøpe utenom abonnement av abonnementets administrator for å kunne foreta enkeltkjøp. Handlevogn-ikonet og knapp for enkeltkjøp vil være skjult for brukere uten kjøpsrettigheter. 

Hjelpesider for eBlanketter

Se våre hjelpesider for brukerveiledning for eBlanketter