Legge til brukere i abonnementet og endre rettigheter

Det er kun administrator som kan gi brukere tilgang til forskjellige abonnement med ulike tjenestenivå, standarder og brukerrettigheter.

Som administrator kan du legge til nye brukere i abonnementet eller endre rettigheter til brukere ved å trykke på navnet ditt oppe til høyre når du er logget inn, deretter Min konto og Administrer brukere. Administrator kan også fjerne tilgang til en bruker. For å slette en bruker, ta kontakt med support@standard.no.

Les mer om rettigheter for ulike abonnementsroller.

Er du ikke administrator og trenger tilgang til abonnementet til bedriften din, må du ta kontakt med din administrator.

Du kan se hvem som er administrator i ditt abonnement ved å trykke på navnet ditt øverst til høyre når du er innlogget, deretter Konto og Kundeinformasjon.

Se også vår veiledning for administratorer