Hvordan se bruksstatistikk?

Bruksstatistikk viser antall ganger og sist dato standardene i abonnementet deres er åpnet. Det er kun administratorer av abonnement som har tilgang til denne informasjonen.

På din Konto på standard.no kan du se bruksstatistikk dersom du er administrator, i tillegg til at du kan laste ned en mer detaljert rapport i excel. I rapporten har du også mulighet til å se antall brukere av abonnementet. Har dere flere abonnement, vil rapporten hensynta dette.

Informasjon om bruk av standarder i et abonnement skal kun brukes til administrering av abonnement, vurdering av hvilke standarder som bør ligge i abonnement, tilgangsstyring og lignende.

Hvordan finne bruksstatistikk

Logg inn på standard.no og trykk på navnet ditt øverst til høyre (eller hamburgermenyen dersom du er på liten skjerm), deretter Konto. I menyen trykker du på Statistics.

Visning av innloggingHer finner du bruksstatistikk.

Statistikken viser bla. antall ganger og sist dato standardene i abonnementet er åpnet.

I søkefeltet kan du legge inn ønsket standard og i hvilken periode du ønsker informasjon om. Vil du se alle standardene, lar du søkefeltet stå åpent.

Hvordan se mer detaljert rapport i excel

Ønsker du i tillegg å se hvilke brukere som har åpnet hvilke standarder med dato, trykker du Download report. En excel-fil med detaljert rapport vil da bli lastet ned.

Visning av hvordan man laster ned rapportHvordan importere en mer detaljert rapport.
 Visning av hvordan man laster ned rapportÅpnet excel-fil ser slik ut.

Ønsker du å vite hvor mange ansatte som har brukertilgang til abonnement, kan du fjerne duplikater i kolonne A ved å gå inn på fanen Data og velge Fjern duplikater. I varselet som dukker opp, velger du Fortsett med det merkede området og deretter Fjern duplikater.

Visning av hvordan man fjerner duplikatHvordan fjerne duplikater.
 Visning av hvordan man fjerner duplikatVarselet som dukker opp.

Nå er overflødige kolonner fjernet, og du kan se antall brukere i de forskjellige abonnementene (om dere har flere enn ett).

Illustrasjon etter duplikater er fjernetVisning av antall brukere.