Standardsamlinger

Standardsamlinger gir deg utvalgte standarder innenfor et område til en gunstig pris. Skal du ha mer enn to enkeltstandarder innenfor et område kan det ofte lønne seg å kjøpe en samling.

Lenger ned på denne siden viser vi til et utvalg av våre standardsamlinger innenfor forskjellige områder. Du kan også søke etter andre relevante standardsamlinger ved å bruke søkefeltet i toppen av siden. Under "Filtrer søkeresultat" kan du velge Type og Samling for å se samlinger innenfor det området du har søkt på. 

Tilgang med et abonnement

En standardsamling er kun tilgengelig med et nettbasert abonnement (med unntak av et fåtall trykkede samlinger). En nettbasert standardsamling vil alltid være oppdatert med de siste, gyldige utgavene av standardene i samlingen. Med et abonnement har du og din virksomhet tilgang til hele samlingen, og dere har ubegrenset med utskrifter. Skal du ha mer enn to enkeltstandarder innenfor et område kan det ofte lønne seg å kjøpe en samling.

Språk på nettbasert standardsamling

Har du et Basic-abonnement, får du standardene i samlingen tilgjengelig kun på det språket som er valgt som hovedspråk for abonnementet. Finnes ikke en standard på det språket du har valgt som hovedspråk, får du standarden på det språket den er tilgjengelig i (hovedsaklig norsk eller engelsk). Eksempel: Har du norsk som hovedspråk for abonnementet og en av standardene ikke finnes på norsk, får du den engelske versjonen istedet.

Ønsker du å endre hovedspråk i abonnementet, ta kontakt med support på support@standard.no.

Abonnementene Plus, Pro og Software støtter multispråk som betyr at du får begge språkversjoner en standard er tilgjengelig som.

Les mer om tjenestenivå for abonnement

Standardsamlinger med ledelsessystemer

Standardsamlinger med NS 3420

Se alle produkter

Standardsamling med kontraktsstandarder for bygg og anlegg

Se alle produkter

Standardsamlinger med Eurokoder

Se alle produkter

Flere standardsamlinger for bygg og anlegg

Standardsamlinger med NORSOK

Se alle produkter

Se alle våre standardsamlinger

Se alle produkter

Abonnement – alltid tilgjengelig og oppdatert

Abonnement gir deg en enkel nettbasert tilgang til standarder, og du er garantert å alltid ha siste utgave av standardene.

Les mer