Nye ISO-standarder for mattrygghet – hva betyr de for deg?

I sommer ble ISO 22002-100 lansert, et nytt felles rammeverk som spesifiserer krav til grunnforutsetninger i matindustrien. Samtidig kom det nye sektorspesifikke krav, og vi ser spesielt nærmere på ISO 22002-1 Food Manufacturing. 20. november kan du delta på et gratis webinar om hva dette betyr for matprodusenter.

En liten  gutt som spiser is
Foto: Unsplash

Program

  • Hva skiller de nye standardene fra de tekniske spesifikasjonene?
  • Det felles rammeverket og spesifikke krav til matprodusenter
  • Hvordan du kan ta i bruk standardene
  • Vårt nye mobilvennlige mikrokurs for ansatte i produksjonen

Dato: 20. november 2025
Sted: Webinar
Tid: kl. 09.00–10.00

Foreleser

Rådgiver Torill Strand er revisjonsleder for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 22000.
Hun har mange års erfaring med GFSI-anerkjente standarder som FSSC 22000 og BRC Food, CoC-sertifiseringer som MSC CoC, ASC CoC og GLOBALG.A.P. CoC, samt standarder for fôr-, fôringredienser og akvakultur.

Påmelding

Webinaret er gratis, men for å delta må du melde deg på. Dagen før arrangementet sender vi lenke til webinaret.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med prosjektleder for kurs Ida Knapstad i Standard Online dersom du ønsker mer informasjon. 

Les mer om ISO 22002-serien

Relevante standarder

Se alle produkter