Nye ISO-standarder for mattrygghet – hva betyr de for deg?
I sommer ble ISO 22002-100 lansert, et nytt felles rammeverk som spesifiserer krav til grunnforutsetninger i matindustrien. Samtidig kom det nye sektorspesifikke krav, og vi ser spesielt nærmere på ISO 22002-1 Food Manufacturing. 20. november kan du delta på et gratis webinar om hva dette betyr for matprodusenter.
Program
- Hva skiller de nye standardene fra de tekniske spesifikasjonene?
- Det felles rammeverket og spesifikke krav til matprodusenter
- Hvordan du kan ta i bruk standardene
- Vårt nye mobilvennlige mikrokurs for ansatte i produksjonen
Dato: 20. november 2025
Sted: Webinar
Tid: kl. 09.00–10.00
Foreleser
Rådgiver Torill Strand er revisjonsleder for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 22000.
Hun har mange års erfaring med GFSI-anerkjente standarder som FSSC 22000 og BRC Food, CoC-sertifiseringer som MSC CoC, ASC CoC og GLOBALG.A.P. CoC, samt standarder for fôr-, fôringredienser og akvakultur.
Påmelding
Webinaret er gratis, men for å delta må du melde deg på. Dagen før arrangementet sender vi lenke til webinaret.
Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med prosjektleder for kurs Ida Knapstad i Standard Online dersom du ønsker mer informasjon.