Nye ISO-standarder for mattrygghet – hva betyr de for deg?

I sommer ble det lansert et nytt felles rammeverk som spesifiserer krav til grunnforutsetninger i matindustrien (ISO 22002-100). I tillegg kom det nye sektorspesifikke krav. I webinaret 20. november ser vi på hva dette betyr for matprodusenter (ISO 22002-1 Food Manufacturing).

En liten  gutt som spiser is
Foto: Unsplash

Program

  • Hva skiller de nye standardene fra de tekniske spesifikasjonene?
  • Det felles rammeverket og spesifikke krav til matprodusenter
  • Hvordan du kan ta i bruk standardene
  • Vårt nye mobilvennlige mikrokurs for ansatte i produksjonen

Dato: 20. november 2025
Sted: Webinar
Tid: Kl. 09.00-10.00

Rådgiver Torill Strand er revisjonsleder for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 22000.
Hun har mange års erfaring med GFSI-anerkjente standarder som FSSC 22000 og BRC Food, CoC-sertifiseringer som MSC CoC, ASC CoC og GLOBALG.A.P. CoC, samt standarder for fôr-, fôringredienser og akvakultur.

Påmelding

Webinaret er gratis, men for å delta må du melde deg på. Dagen før arrangementet sender vi lenke til alle som ønsker å delta digitalt.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med prosjektleder for kurs Ida Knapstad i Standard Online dersom du ønsker mer informasjon. 

Relevante standarder

Se alle produkter