Kurs i mattrygghet for produksjonsansatte

Dette mikrokurset i mattrygghet er utviklet for å gi produksjonsmedarbeidere målrettet opplæring i de viktigste prinsippene for trygg mat på en måte som er enkel å forstå og enkel å gjennomføre.

hånd som holder en mobiltelefon
Foto: Standard Norge

Som kvalitetsleder vet du at mattrygghet starter med kunnskapen og forståelsen til de som utfører arbeidet hver dag. Mattrygghetskultur kommer med kontinuerlig opplæring , åpen kommunikasjon og bevissthet om konsekvensene.

Kurset passer for alle som jobber i produksjon, mottak, pakking og lager. Modulene er korte og kan gjennomføres når det passer i arbeidshverdagen. 

Estimert varighet: ca. 40 minutter.

Kurset leveres på 16 språk, og både deltaker og bestiller får bekreftelse på gjennomført kurs.

Kontakt oss for mer informasjon og komplett pristilbud

Hvorfor velge dette kurset for dine ansatte?

  • Styrker bevissthet og forståelse og støtter utvikling av mattrygghetskultur
  • Tilgjengelig på 16 språk
  • Kort gjennomføringstid
  • Mobilvennlig
  • Praktisk og konkret, utviklet for produksjonsmedarbeidere
  • Reduserer risiko for hendelser, avvik og svinn
  • Kursbevis for gjennomført opplæring
  • Basert på kravene i ISO 22002-100 og ISO 22002-1

Hva de ansatte lærer

Modul 1 – Riktig bygg gjør maten trygg
Hvordan lokaler, renhold og utstyr påvirker risiko og er avgjørende for mattrygghet
Modul 2 – Gode vaner er nøkkelen til trygg mat
Hvordan gode rutiner forebygger feil og kan hindre store avvik
Modul 3 – Råvarer inn, trygg mat ut
Hvorfor kontroll av råvarer inn og varer ut er viktig 
Modul 4 – Vi jakter på det vi ikke ser
Hvilke usynlige farer som er rundt oss og praktiske tiltak for å stoppe det vi ikke ser
Modul 5 – Når noe går galt, gjør vi det riktig
Hvordan vi skal reagere når avvik oppstår og hvordan kunnskap bygger kultur
Oppsummering og praktiske læringspunkter

Prismodell

Kurset selges i pakker på minimum 5 tilganger med 12 mnd. gyldighet. Pris per tilgang/bruker er kr 690 eks. mva. 
Ved kjøp av 40+ tilganger gir vi volumrabatt.

Priseksempel 1: 5 tilganger kr 3.450 / kr 690 per bruker
Priseksempel 2: 40 tilganger kr 24.840 / kr 621 per bruker
Priseksempel 3: 75 tilganger kr 41.400 / kr 552 per bruker
Priseksempel 4: 150 tilganger kr 72.450 / kr 483 per bruker

Kurs i ISO 22000 inkl. tilleggskrav for FSSC 22000 (2 dager)

Lær å bygge opp og vedlikeholde et ledelsessystem for næringsmiddeltrygghet og hva som kreves for å oppnå FSSC 22000-sertifisering.

Les mer og meld deg på

Trenger du rådgiving i bruk og implementering av ISO 22000?

Manglende kontroll på næringsmiddelfarer hos matprodusenter kan forårsake sykdom og dødsfall. Trenger du råd om ulike risikometoder som benyttes for å styre de ulike farene? Dette kan våre rådgivere i Standard Norge bistå med.

Les mer om rådgiving i ISO 22000

Relevante standarder

Se alle produkter