Byggblankett for utbyggingsavtaler 8447

Byggblankett 8447 brukes for å regulere plikter og rettigheter mellom en kommune og en utbygger eller grunneier ved utbygging til gjennomføring av en arealplan (utbyggingsavtale).

På denne siden finner du Byggblankett 8447 i fullversjonen i PDF-format. Denne er kun ment for informasjon, for å se hva blanketten inneholder og hvilke valg som er mulig. Dokumentet er opphavsrettsbeskyttet som betyr at ingen del av blanketten kan reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten at skriftlig tillatelse er innhentet på forhånd. Dette inkluderer kopiering og elektronisk bruk, som publisering på internett eller et intranett. Forespørsel om gjengivelse rettes til Standard Online AS.

Se innholdet i Byggblankett 8447 (PDF-format)

Les mer om opphavsrett

Tilgang til blanketten

Selve blanketten er interaktiv og kan legges til i et abonnement på standard.no. Med abonnement har man alltid blanketten tilgjengelig og flere i samme virksomhet kan ha tilgang. Er du allerede abonnementskunde, kan du kjøpe og legge til blanketten lenger ned på denne siden.

Har dere ikke en avtale om abonnement på standard.no kan dere ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@standard.no for å sette opp dette.

Les mer om abonnement

Interaktiv utfylling

Byggblankett 8447 fylles ut interaktivt i vårt nettbaserte eBlankett-system. Du kan lagre blanketter slik at du kan redigere og gjenbruke dem, og du kan organisere blankettene dine i prosjekter.

Les mer om eBlanketter

Relevante produkter

Se alle produkter