Siluett av to arbeidere foran oljeplattform

Abonnement på web

Tips: Legg til standarder i et abonnement på web, og du vil alltid være sikker på at du har tilgang til gjeldende utgave av standardene du trenger. Ta kontakt med oss på salg@standard.no eller telefon 67 83 87 00 for tilbud og informasjon om tjenesten.

Standardsamlinger for Engineering og Materialvalg

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber med Engineering og materialvalg har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene. Alle standardene i samlingene kan abonneres på samlet eller hver for seg.

For deg som er bruker av standardene er det en fordel å ha tilgang til dem i et abonnement. Da kan du alltid være sikker på å ha siste utgave tilgjengelig.

Alle standardsamlingene nedenfor omhandler området Engineering og materialvalg, men de er delt opp i forhold til hvilken utgiver standardene kommer fra. Dette er standardsamlingene som er tilgjengelige:

Engineering og materialvalg - NORSOK standarder

Denne standardsamlingen består av NORSOK-standarder innenfor "struktur og materialvalg". NORSOK serien “STRUKTUR” ved N-004 “Design of Steel Structures”, N-001 “Integrity of Offshore structures”, og NORSOK serien «MATERIAL»  M-001 “Material Selection” er alle referert til av Petroleumstilsynet.

Disse standardene kan brukes for alle strukturelle deler av en innretning.

NORSOK standardene inneholder anbefalinger, krav og retningslinjer for materialvalg til bruk innen olje og gassproduksjon. De er anvendbare for ulike materialer så som stål, betong, aluminium, kompositter etc.

Blant annet omhandler også standardene temaer som: sub strukturer, dekks-strukturer, fartøy skrog, fundamentering, forankringssystem, undervannsinnretninger, kranarmer, boligkvarter, maritime system, helikopterdekk, modulrammer, livbåter, skader og svekkelse fra bølger, karakteristisk bruddstyrke, ultimate grenseverdier, testkrav, ikke-destruktiv testing, kjemisk behandling, overflatebeskyttende system og korrosjonsovervåking.

Standardsamlingen har som formål å dekke  Oljedirektoratets forskrifter relatert til design og utstyr av innretninger innenfor  petroleumsvirksomhet på norsk territorialfarvann.

Engineering og materialvalg - Norsk Standard

Samling av Norsk Standard (NS) som refereres til i NORSOK N-004 “Design of Steel Structures”, N-001 “Integrity of Offshore structures”, og NORSOK M-001 “Material Selection”.

Standardsamlingen gjør det lettere å få oversikt over de mest relevante norske standardene  innenfor Engineering og Materialvalg -området.

Engineering og materialvalg - ISO-standarder

Samling av ISO-standarder som refereres til i NORSOK N-004 “Design of Steel Structures”, N-001 “Integrity of Offshore structures”, og NORSOK M-001 “Material Selection”.

Standardsamlingen gjør det lettere å få oversikt over de mest relevante ISO- standardene  innenfor Engineering og Materialvalg -området. 

Engineering og materialvalg  - Refererte NORSOK-standarder

Samling av NORSOK-standarder som refereres til i NORSOK standardene NORSOK N-004 “Design of Steel Structures”, N-001 “Integrity of Offshore structures”, og NORSOK M-001 “Material Selection”.

Standardsamlingen gjør det lettere å få oversikt over de mest relevante NORSOK-standardene  innenfor området Engineering og materialvalg. 

Kontakt oss gjerne på salg@standard.no for mer informasjon om abonnement på web, og hvordan du enkelt kan skaffe deg tilgang til standardsamlinger og andre produkter.

Sist oppdatert: 2016-12-20

Engineering og materialvalg: NORSOK-standarder

Standardsamling (Elektronisk)

NOK 3 455,00 (eks. mva)

The collection contains standards within Energy and Petroleum: Engineering and Material Selection - NORSOK-standards

SpråkEngelsk

ProduktinformasjonVis innhold av samling

Bestill
Få nettbasert tilgang

Engineering og materialvalg: Norsk Standard

Standardsamling (Elektronisk)

NOK 8 255,00 (eks. mva)

The collection contains standards within Energy and Petroleum - Engineering and Material Selection - Norsk Standard

SpråkEngelsk

ProduktinformasjonVis innhold av samling

Bestill
Få nettbasert tilgang

Engineering og materialvalg: ISO-standarder

Standardsamling (Elektronisk)

NOK 81 530,00 (eks. mva)

The collection contains standards within Energy and Petroleum: Engineering and Material Selection - ISO-standards

SpråkEngelsk

ProduktinformasjonVis innhold av samling

Bestill
Få nettbasert tilgang

NOK 10 320,00 (eks. mva)

The collection contains standards within Energi and Petroleum -Engineering and Material Selection - Referenced NORSOK standards

SpråkEngelsk

ProduktinformasjonVis innhold av samling

Bestill
Få nettbasert tilgang