En tavle med kansellerte flyavganger
Foto: iStock

Interessert i temaet?

Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du jevnlige oppdateringer om standarder og arrangementer.

Meld deg på

Ny standard for risikostyring av reiser

Ny internasjonal standard gir veiledning om vurdering av risikofaktorer knyttet til reiser og hvordan man kan utvikle planer for å håndtere og kommunisere dem.

Norsk ekspert på fagområdet, Ronny Sæther fra Norges Bank, har vært aktiv i utviklingen av NS-ISO 31030. Standarden kan brukes av alle typer organisasjoner, uavhengig av sektor eller størrelse. Den er basert på prinsippene, rammeverket og prosessen i NS-ISO 31000 Risikostyring – retningslinjer, og kan brukes uavhengig av andre standarder.

Standarden dekker forhåndsplanlegging og risikovurdering av destinasjoner og reisearrangementer, sikkerhets- og informasjonssikkerhetstiltak, utfordringer med reiselogistikk, beredskap med mer.

ISO 31030 er et verktøy for organisasjoner som vil dokumentere at reisebeslutninger er basert på organisasjonens evne til å behandle risiko ved bruk av interne ressurser eller med ekstern assistanse. Standarden gir også et omfattende sett med risikobehandlingsalternativer som en organisasjon kan vurdere. Dette vil hjelpe organisasjonen og den reisende å realisere mulighetene og fordelene som det kreves reise for. Standarden er ekstra relevant nå med pandemien og dekker dette området uten at covid-19 spesifikt er nevnt, men pandemier og andre globale forstyrrelser generelt.

Les mer om NS-ISO 31030:2021 Risikostyring av reiser — Veiledning for organisasjoner på fagsiden

Sist oppdatert: 2021-11-02

NOK 787,00 (eks. mva)

Risikostyring av reiser — Veiledning for organisasjoner

SpråkEngelskUtgave: 1 (2021-10-06)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 1 471,00 (eks. mva)

Risikostyring - Retningslinjer

SpråkNorskUtgave: 1 (2018-04-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang