Datastrøm og PC
Foto: AdobeStock

Utvidet tilgang til innhold i standarder – digital bruk av standarder

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med en avtale om utvidet tilgang er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter.

Med et ordinært abonnement på standarder får du tilgang til å lese og slå opp i standarder som låste PDF-dokumenter via våre nettsider. Med tjenesten Utvidet tilgang leverer vi standardene på en mer brukervennlig måte.

Har du for eksempel bruk for å kunne liste ut alle krav i en standard i egne systemer? Ønsker du å knytte standardinnhold til interne produksjons/tilbuds/kvalitets- og kalkulasjonsprosesser? Med Utvidet tilgang er dette mulig. 

En tilleggstjeneste til ditt abonnement

Utvidet tilgang til innholdet i standarder forutsetter at du har et abonnement fra Standard Online på de aktuelle standardene. Ved inngåelse av avtale overfører vi åpne filer for bruk i deres interne systemer og programvare. Alternativt kan du bruke programvare fra en 3. parts programvareleverandør autorisert av Standard Online. 

 

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg i gang

Epost: salg@standard.no
Telefon: 67 83 87 00

Kontakt meg

 

Programvareleverandører

Pr. 2020-09-10 har Standard Online distribusjonsavtale med disse programvareleverandørene:

Adept Concept
Få full kontroll over alt regelverk selskapet må forholde seg til slik at du enkelt kan ivareta dette i daglig drift.
Tribia AS – Interaxo
En mal for enkel og strukturert innsamling og kontroll av FDV dokumentasjon iht. SN/TS 3456:2018. Med utvidet tilgang til denne standarden kan du fullt ut utnytte den systemstøtten Interaxo gir deg i din FDV innsamling
Compendia
Knytter prosesser, risikovurderinger og annen dokumentasjon tett opp mot krav i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Dette løses ved hjelp av rådgivning og innovative digitale løsninger og tett samarbeid med kunde.
Corporater
Tilbyr software for helhetlig virksomhetsstyring, ledelsessystem, risikostyring og etterlevelse som hjelper virksomheten inn i en moderne risikobasert tilnærming – samkjørt med virksomhetens strategi og mål. Spør oss om hvordan vi har digitalisert ISO standarder for å gi deg en forenklet og mer effektiv hverdag.
Intech (IBM Doors Rational Next generation, Simens Polarion) Tilbyr gjennom Intech Convert for Industry Standards konvertering av standarder på NISO XML format til ulike kravhåndteringsverktøy.

 

Les mer om våre andre tilleggstjenester

Sist oppdatert: 2019-09-18