2019 Nyheter

 

Som en del av Standard Norges samfunnsansvar gir vi også i år en julegave til et godt formål i stedet for gaver til ansatte. Etter forslag fra ansatte har vi valgt å gi en gave til Kreftforeningen.

2019-12-20

Mer om Vi støtter Kreftforeningen
 

Digital bruk av standarder - Spar tid og ressurser

2019-09-06

Mer om Utvidet tilgang til innhold i standarder – digital bruk av standarder
 

Under Arendalsuka framhevet Standard Norge FNs bærekraftsmål og hvordan standarder kan bidra til å nå målene. Temaer til debatt var blant annet smarte byer, sirkulær økonomi og mangfold i samfunns- og arbeidslivet. Her finner du video og presentasjoner fra arrangementene.

2019-08-23

Mer om Arendalsuka 2019: Standarder bidrar til bærekraftige og smarte samfunn
 

Administrerende direktør i Standard Norge, Jacob Mehus, har signert en internasjonal erklæring for likestilling mellom kjønnene i standardiseringen.

2019-06-04

Mer om Lover å jobbe aktivt for likestilling i standardiseringen
 

Konsernet Standard Norge har med sin nye strategi fått en ny og samlende visjon. Se video!

2019-06-04

Mer om Vi realiserer visjoner
 

Raske teknologiske og samfunnsmessige endringer gjør at behovet for standarder øker, og Standard Norge har planer for stor vekst de neste årene. Sterke trender knyttet til blant annet digitalisering, automatisering, bransjeglidning og klima- og miljøutfordringer gir nye muligheter, og sammen med datterselskapene Standard Online og Standard Digital har organisasjonen valgt en ny og ekspansiv strategi fra 2019.

2019-03-04

Mer om Standard Norge ekspanderer