Generelt

 

Konsernet Standard Norge har valgt å støtte Røde Kors sitt viktige arbeid i Ukraina og nabolandene som følge av krigen i Ukraina.

2022-03-28

Mer om Standard Norge støtter Røde Kors i Ukraina
 

OsloMet - storbyuniversitetet og Standard Norge har inngått en samarbeidsavtale. Et styrket samarbeid skal bidra til at viktige samfunnsoppgaver blir løst på en enda bedre måte. Avtalen innebærer blant annet samarbeid om forskning, undervisning og formidling i tillegg til utvikling av nasjonale og internasjonale standarder.

2022-03-17

Mer om OsloMet og Standard Norge vil løse viktige samfunnsoppgaver gjennom standardisering
 

Europakommisjonen har lansert en ny strategi for standardisering. – EU viser at de forstår at standarder er et fundament for videre utvikling og vekst, fastslår administrerende direktør i Standard Norge, Jacob Mehus, og Leif T. Aanensen, administrerende direktør i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK).

2022-02-03

Mer om Ny EU-strategi med høye ambisjoner for standardisering
 

Standard Online og Cobuilder går sammen om å digitalisere innholdet i standarder for å utvikle maskinlesbare datamaler til bruk i bygg- og anleggsnæringen.

2021-12-22

Mer om Samarbeider om digitalisering av standarder
 

Eksperter har utarbeidet en sjekkliste for å peke ut det perfekte treet i skogen av juletrær. Lokalprodusert, kjegleformet og symmetri er stikkord for et førsteklasses juletre.

2021-12-18

Mer om Slik finner du det perfekte juletreet
 

Truls Petersen og Sofie Ivara Nicolaissen er ansatt som markedsledere i Standard Norge.

2021-12-15

Mer om Vi har ansatt to nye markedsledere
 

Standard Norge holder stengt i romjulen. Standard Online holder derimot åpent slik at du kan kontakte support og våre selgere.

2021-12-15

Mer om Åpningstider i julen
 

Lisbet Landfald er komitésekretær i den europeisk standardiseringskomiteen for BIM, og 7. desember mottok hun prisen for beste Technical Body Officer under en tildeling i Brüssel.

2021-12-14

Mer om Standard Norges prosjektleder Lisbet vant europeisk pris
 

Standard Norge gir årets julegave til miljøorganisasjonen Sabima som jobber for å stanse tapet av naturmangfold. Tap av naturmangfold og biologisk mangfold er en akutt utfordring for livet på kloden. Naturmangfold er grunnlaget for vår eksistens og alt for mange tar det for gitt, særlig her i Norge med så mye natur.

2021-12-10

Mer om Årets julegave fra Standard Norge går til miljøorganisasjonen Sabima
 

Standard Norge har forsterket ledelsen med tre nye direktører som skal være med på å videreutvikle organisasjonen framover. Samfunnsmessige endringer gjør at behovet for standarder øker, og på flere og flere områder trekkes standardisering fram som virkemiddel for å løse viktige samfunnsutfordringer.

2021-12-03

Mer om Standard Norge forsterker ledelsen for å møte viktige samfunnsbehov
1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »