Generelt

 

De fleste standarder utgis på engelsk. Språkrådet og Standard Norge ønsker å bidra til å styrke norsk fagspråk og har et felles mål om å få oversatt og utarbeidet mer norsk terminologi. 13. april inviterte vil til et frokostmøte om verdien av norsk fagspråk og terminologi. Her kan du se opptak og lese presentasjonene som ble holdt.

2021-04-21

Mer om Hvorfor trenger vi norsk fagspråk og terminologi?
 

CEN og CENELEC sin nye strategi er et framtidsrettet og overordnet dokument som vil bidra til å gi retning og form til arbeidet til de to europeiske standardiseringsorganisasjonene og deres 44 medlemmer i 34 europeiske land i det kommende tiåret.

2021-02-15

Mer om Et standardiseringssystem for framtiden
 

Brit Helle, som er direktør i EFTA, er intervjuet av CEN i forbindelse med 60-årsmarkering av europeisk standardiseringssamarbeid.

2021-01-21

Mer om Hvilke tanker har EFTA om europeisk standardisering?
 

I Norge har vi en meget oppegående byggenæring som setter både digitalisering og klima- og miljøkrav høyt, og som får sine behov ivaretatt når standardene utvikles. Å ivareta markedsbehovene er hele poenget med standardisering, skriver administrerende direktør Jacob Mehus i et innlegg i Bygg.no.

2020-12-22

Mer om Innlegg: Standardisering lønner seg
 

Standard Norge har besluttet at vår julegave til et veldedig formål i år skal gå til Mental Helse Ungdom.

2020-12-22

Mer om Julegave til Mental Helse Ungdom
 

Standard Norge holder stengt i romjulen. Standard Online holder derimot åpent slik at du kan kontakte support og våre selgere.

2020-12-17

Mer om Åpningstider i julen
 

Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) og Standard Norge har inngått en samarbeidsavtale om utvikling av standarder for kommunal sektor. Målet er blant annet å bidra til økt kvalitet på varer og tjenester levert av og til kommunene. – NKF har lenge blitt invitert inn i standardiseringskomiteer hos Standard Norge. Samarbeidsavtalen vi nå har signert gir imidlertid rom for mer strategisk samarbeid, sier Rune Aale-Hansen adm.dir. i NKF.

2020-12-16

Mer om Satser på standardisering i kommunene
 

Vi er på jakt etter en løsningsorientert og selvstendig person til rollen som HR-rådgiver og en fremoverlent og digitalt anlagt økonomimedarbeider som vil være med på å utvikle økonomifunksjonen videre.

2020-12-10

Mer om Standard Norge søker to nye medarbeidere
 

Du får 15 % rabatt på høstens kurs ved påmelding innen 1. september. Fra august åpner vi for "vanlige" klasseromskurs igjen på alle våre kurslokasjoner rundt om i landet i tillegg til at vi fortsetter med digitale kurs. Rabatten gjelder ikke e-læring og bedriftsinterne kurs. Rabattkode: sommer20

2020-06-22

Mer om Sommertilbud: 15 % rabatt på høstens kurs
 

Standard Norge og buildingSMART Norge har inngått en samarbeidsavtale som skal styrke et allerede godt samarbeid og bidra til at nye standarder når næringen hurtigere.

2020-05-18

Mer om Samarbeidsavtale mellom Standard Norge og buildingSMART Norge
1 2 3 4 5 6 7 > »