Snekker kutter til planke
Foto: iStock

Nå kan du som driver bedrift med opp til 3 ansatte få tilgang til NS 3420 for en rimeligere pris!

Driver du en liten bedrift har du sikkert opplevd å få prisforespørsel fra oppdragsgiver der NS 3420 har blitt brukt som beregningsgrunnlag. Som oftest inneholder ikke en slik forespørsel nok informasjon til at du kan være trygg på at du priser riktig når du skal gi anbud. For å bli trygg på at du gir riktige priser bør du ha tilgang til NS 3420.

Standarden NS 3420 utgjør et komplett system for beskrivelse og kalkulasjon av bygge- og anleggsarbeider, og brukes som grunnlag for utarbeidelse av prosjektbeskrivelser for entreprisekontrakter.

I enkelte tilfeller har imidlertid abonnementsløsningen hos Standard Online som gir tilgang til NS 3420 vært for omfattende for at små bedrifter har ønsket å inngå avtale. Derfor har vi redusert prisen med mellom 44 % og 54 % i forhold til tidligere prismodell, avhengig av om man velger NS 3420 komplett eller en eller flere fagsamlinger.

Slik virker tjenesten

Etter at du har undertegnet avtalen vil du få tilgang til tjenesten ved å logge deg inn på www.standard.no med ditt brukernavn og passord. Når du er innlogget kan du klikke på fanen "Abonnement", hvor du får oversikt over hvilke deler av NS 3420 som er tilgjengelige for deg. Hvilke deler som er tilgjengelige avhenger av hvilken fagsamling du har tegnet abonnement på.

Tilgjengelige fagsamlinger 

 Fagsamling
NS 3420 Komplett
NS 3420 Bygg- og anlegg
NS 3420 Grunn- og terrengarbeider
NS 3420 Tømrerarbeider
NS 3420 Elektro
NS 3420 VVS

(Klikk på lenkene for å se hvilke deler som inngår i den enkelte fagsamlingen)

Ved å tegne avtale om abonnement på NS 3420 får du:

  • Tilgang til standarden online hele døgnet
  • Opp til 3 utskrifter
  • Trygghet for at du har tilgang til nok informasjon til å beregne riktig pris
  • Kjennskap til toleransegrensene for avvik
     

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss på epost eller telefon 67 83 87 00 for pristilbud.
Vi står klare til å hjelpe deg!

Sist oppdatert: 2022-03-31