Kurs i ISO 22000:2018 Næringsmiddeltrygghet

Få en innføring i kravene i ISO 22000:2018 Ledelsessystem for næringsmiddeltrygghet slik at du kan bygge opp og vedlikeholde et ledelsessystem som sikrer trygg mat.

Kursbeskrivelse

Forbrukere og kunder og myndigheter stiller stadig høyere krav til trygg mat. Et viktig verktøy for å tilfredsstille krav til ledelsessystem for dette er standarden ISO 22000:2018.
På kurset får du en innføring i standardens krav til etablering og drift av et praktisk ledelsessystem for trygg mat tilpasset din virksomhet uansett størrelse og rolle i forsyningskjeden. Vi går gjennom standarden med aktuelle eksempler, det blir gjennomført gruppeoppgaver med fokus på viktige elementer i standarden og anledning til å diskutere problemområder. Kurset vil også dekke tilleggskrav knyttet til GFSI-godkjent sertifisering etter FSSC 22000.

Mål for kurset

Du vil sitte igjen med en god forståelse av kravene til å bygge opp, drifte og vedlikeholde et godt system for næringsmiddeltrygghet som er i tråd med ISO 22000:2018.

Hvem er kurset for?

Kurset egner seg godt for ledere, kvalitetsledere og de som har funksjoner i virksomheten hvor trygg mat inngår som et krav, f. eks. medlemmer av HACCP-grupper. Dette kurset er også en naturlig start for virksomheter som søker sertifisering etter ISO 22000, eller som i dag har et system i henhold til ISO 22000:2005 og skal oppgradere til 2018-versjonen.

Kursholder:

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID 19

Standard Online følger til en hver tid gjeldende råd og retningslinjer fra nasjonale myndigheter. Vi forbeholder oss derfor retten til å endre dette kurset til å bli gjennomført digitalt på oppsatt dato, hvis smittesituasjonen i Norge skulle gjøre det umulig å gjennomføre kurset ved fysisk tilstedeværelse.

Skulle en slik endring i kursgjennomføringen bli en realitet, vil vi informere deltakerne om den nye situasjonen så fort som overhodet mulig.

Dato/Tid: 27. okt 2020 / 09:30 - 16:00

Sted: Radisson Blu Park Hotell, Fornebuveien 80 1366 Lysaker

Kursnr./navn: 20-1143019 Kurs i ISO 22000:2018 Næringsmiddeltrygghet

Kursavgift: kr 5 400,00

Kursavgiften inkluderer vannmerket standard, elektronisk kurshefte (PDF), lunsj og kaffe/te. 

Medlemmer av Standard Norge får 15 % rabatt på dette kurset. Ta kontakt med salg@standard.no for å få oppgitt rabattkode. (Medlemskap er ikke det samme som å ha abonnement). 

Påmelding:

Klikk på knappen "Påmelding til kurset", send e-post til salg@standard.no eller ring oss på tlf. 67 83 87 00.
Påmeldingen er bindende. 

Betingelser ved kursavmelding.

Flere fra samme bedrift? Kurset tilbys også bedriftsinternt.

 

Påmeldingsfrist: 26. okt 2020 kl. 10:00

Kontakt: salg@standard.no, telefon 67 83 87 00