Standarder for petroleum

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber i oljeindustrien har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene innenfor flere områder. Du finner oversikter for "Drilling", "Subsea", "Engineering og materialvalg" og HMS-området.

Illustrasjonsfoto oljeplattform

Foto: © Kvaerner

 

 

Standarder for Drilling

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber med oljeboring (drilling) har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene.

Gå til oversikten over standarder for drilling

Bilde av oljeplattformer

 

 

 

Standarder for Subsea

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber innenfor subsea har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene.

Gå til oversikten over standarder for Subsea

Illustrasjonsfoto av to arbeidere foran plattform

 

 

 

Standarder for Engineering og materialvalg

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber med Engineering og materialvalg har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene.

Gå til oversikten over standarder for Engineering og materialvalg

Illustrasjonsfoto


Illustrasjon: © Istock Photo

 

Standarder for HMS-området

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber med HMS i petroleumsindustrien har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene.

Gå til oversikten over standarder for HMS-området

Salg og support

Kundestøtte

Telefon: +47 67 83 87 00

Åpningstider telefon: man-fre 8-16 (support 8-12)