Illustrasjonsfoto samarbeidssituasjon.
Foto: Shutterstock

Vi trenger flere rådgivere

Har du god erfaring med bruk og implementering av ISOs ledelsessystemer, som ISO 9001, ISO 14001, ISO 31000, ISO 27001, ISO 45001 eller andre? Kunne du tenke deg å hjelpe bedrifter med å ta i bruk og implementere standarder for ledelsessystemer i deres virksomhet? Da er du kanskje en av våre nye rådgivere.

Vi har mange spennende oppdrag fremover for kunder innenfor forskjellige bransjer i privat sektor og offentlige virksomheter. For å kunne møte etterspørselen ønsker vi oss flere rådgivere på laget. 

Vi er ute etter deg som ønsker å jobbe som innleid rådgiver på prosjektbaserte oppdrag.

Ved å knytte deg til oss vil du inngå i et team av innleide rådgivere. Som rådgiver vil du jobbe for organisasjoner som ønsker bistand i forbindelse med innføring av et ledelsessystem. I mange tilfeller vil du hjelpe organisasjonen helt frem mot sertifisering. 

Du har erfaring med ISOs ledelsessystemer. Du er kjent med standardisering, revisjon, ISO-krav og etterlevelse av disse. Det er også en fordel med erfaring fra kursledelse og forbedringsarbeid (LEAN), eller prosessforbedring.

Som rådgiver har du ansvar for veiledning og rådgiving i forbindelse med kunders bruk og implementering av standarder i egen virksomhet, og du vil være ansvarlig for å bistå kunden frem mot en eventuell sertifisering.

Interessert?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Hanne Grete Mosand på
Telefon: 926 98 113
Epost: hgm@standard.no

Les mer om vår rådgivingstjeneste

 

Rådgivingstjenesten administreres av Standard Online. Les mer om oss

Last updated: 2021-06-04